Monday, March 26, 2007

ΚΑΤΑΛΗΨΗ- ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ- ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ-


Στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας για πρώτη φορά φέτος, παρατέθηκαν τρία πλαίσιο ως προς ψήφιση, φέρνοντας σε πολλούς μνήμες Μαΐου και Ιουνίου . Η ΠΚΣ λοιπόν ενθυμούμενη τον παλιό κακό της εαυτό, βγήκε από το κοινό ενωτικό πλαίσιο αριστερών παρατάξεων και ανένταχτων φοιτητών, με φανερή την διάθεση της αποκλιμάκωσης, καθώς έρχεται και Πάσχα και μην μας βρει η ανάσταση του κυρίου(βοήθειά σας) με καμιά κατάληψη πάνω από το κεφάλι μας. Η ΠΑΣΠ, με την γνωστή της πάγια θέση, αφού εξάντλησε όλο το προηγούμενο διάστημα την αγωνιστικότητά της στα μπαράκια και στις λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις, τρέχει βουρ για μαθήματα αφού τα λύσαμε όλα τα ζητήματά μας αλλά γενικά είμαστε αντίθετοι με τα αντεκπειδευτικά μέτρα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΣΠ: 40

ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ(ΕΑΑΚ-ΓΕΝΟΒΑ-ΔΙΚΤΥΟ-ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ)26

ΠΚΣ 11

10 comments:

mmethes.blogspot.com said...

Κι έτσι για να παίρνεται κάποιο μία μικρή γεύση το τι συμβαίνει στον μαγικό κόσμσο των μίντια, αναμεταδίδουμε από το e-liberta.gr

Πέμπτη 15/03/2007
«Η τηλεκριτικός, Όλγα Χωμενίδου δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Μπορεί επίσημη ανακοίνωση να μην έχει γίνει, ωστόσο, όπως καταγγέλλει η ίδια, με επιστολή της στην ΕΣΗΕΑ, τα κείμενά της εξαφανίστηκαν από την μόνιμη στήλη της στην εφημερίδα των συνεκδοτών Τριανταφυλλόπουλου, Αναστασιάδη και Καραμήτσου. Στην επιστολή της μάλιστα, η κ. Χωμενίδου υπογραμμίζει πως αναζητεί μάταια τους τρεις εκδότες, προκειμένου να λάβει εξηγήσεις για το απρόσμενο κόψιμο των κειμένων της.
Το κλίμα πάντως είναι βαρύ και σε άλλες εφημερίδες»:
Πέμπτη 22/03/2007
Απαράδεκτη και αντιδεοντολογική χαρακτηρίζει η ΕΣΗΕΑ την απόφαση των συνεκδοτών του «Πρώτου Θέματος», να απολύσουν την τηλεκριτικό, Όλγα Χωμενίδη.
Η Όλγα Χωμενίδη είχε καταγγείλει, με επιστολή της στην ΕΣΗΕΑ, τους Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, Θέμο Αναστασιάδη, Τάσο Καραμήτσο και Παντελή Ζαγοριανίτη, για λογοκρισία, καθώς σταμάτησαν να δημοσιεύουν τα κομμάτια της, μέσω των οποίων ασκούσε έντονη κριτική για τον τρόπο, με τον οποίο έγινε η τηλεοπτική κάλυψη των φοιτητικών κινητοποιήσεων, αλλά και την συμπεριφορά συγκεκριμένων δημοσιογράφων, που μέσω της τηλεόρασης, ήταν επιθετικοί ενάντια στους φοιτητές, χωρίς μάλιστα να της δώσουν ούτε την απαιτούμενη εξήγηση. Η Ένωση (ζήτησε, ματαίως, συνάντηση με τον Τάσο Καραμήτσο), στην ανακοίνωσή της, τονίζει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται, με τον πιο έντονο τρόπο, για την κατάφωρα παράνομη και καταχρηστική απόλυση της συναδέλφου, Όλγας Χωμενίδη από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
Η συνάδελφος απολύθηκε, γιατί κατήγγειλε, με αδιάσειστα στοιχεία, στην Ένωση τη λογοκριτική παρέμβαση της Διεύθυνσης της εφημερίδας στα κείμενα και τα ρεπορτάζ της.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την απαράδεκτη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά της εργοδοσίας και ζητεί την άμεση ανάκληση της απόλυσης της συναδέλφου»

Anonymous said...

Και κάτι ακόμα

Anonymous said...

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε τον Δημήτρη Τρίμη, γενικό γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, σε φυλάκιση πέντε μηνών με τριετή αναστολή, μετά τις μηνύσεις που είχαν υποβάλει εναντίον του για παράνομη βία, ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ Γ. Αλαφούζος και οι διευθυντές του σταθμού Χ. Μπότσαρης, Μπ. Παπαδημητρίου και ο Α. Μαζαράκης.

Ο κ. Τρίμης κατά την απολογία του τόνισε ότι «η περιφρούρηση, μαζί με άλλους δημοσιογράφους, της 24ωρης απεργίας που είχε κηρύξει η ΕΣΗΕΑ και όχι η παράνομη βία κατά του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ και των τριών διευθυντών του ήταν ο στόχος του» και επισήμανε ότι «κανείς από τους μηνυτές του, που εκείνη την ημέρα θέλησαν να εργαστούν παρά την απεργία που είχε κηρύξει η ΕΣΗΕΑ, δεν προσέφυγε στη δικαιοσύνη την ίδια ημέρα, αλλά αργότερα και επίσης ουδείς προσκόμισε στο δικαστήριο ιατρικές βεβαιώσεις για βία εναντίον τους».

Από την πλευρά της η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση με σκληρή γλώσσα.

«Με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς καταδικάστηκε σήμερα σε 5μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή ο συνάδελφος Δημήτρης Τρίμης, γενικός γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ. Ο συνάδελφος κατηγορείτο για δήθεν χρήση παράνομης βίας εναντίον διευθυντικών στελεχών του Ρ/Σ ΣΚΑΪ 100,3 και του ιδιοκτήτη Ιωάννη Αλαφούζου, όταν αυτοί επιχείρησαν να λειτουργήσουν απεργοσπαστικά, κατά τη διάρκεια απεργιακών κινητοποιήσεων τον Ιούλιο του 2004.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει για μία ακόμη φορά την αντίθεση και την αποστροφή του απέναντι στις απόπειρες ποινικοποίησης του συνδικαλισμού και την αλληλεγγύη του προς τον συνάδελφο Δημήτρη Τρίμη.
Η συμπεριφορά της διοίκησης του Ρ/Σ ΣΚΑΪ 100,3 υπήρξε απαξιωτική και εριστική απέναντι σε κάθε συνδικαλιστική προσπάθεια περιφρούρησης δικαιωμάτων και προστασίας των εργαζομένων.
Τονίζουμε για άλλη μία φορά ότι οι συνδικαλιστές έχουν δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να βρίσκονται στο χώρο των κινητοποιήσεων και να στηρίζουν τα αιτήματα των δημοσιογράφων, μελών και μη μελών της ΕΣΗΕΑ.
Η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης δεν θα περάσει!».

Anonymous said...

DESTE AFTO TRELO GELIO


http://www.youtube.com/watch?v=5Fkg2o0YllI&eurl=http%3A%2F%2Fgmargari%2Ewordpress%2Ecom%2F2007%2F01%2F19%2Fpasp%2Dodigies%2Dtrampoukismoi%2F

Anonymous said...

twra pou tis xasate tis ekloges...ante na mazepsete upografes!!!!

Anonymous said...

και δεν τις έχασαν απλά!καταποντίστηκαν! Έτσι είναι η ζωή!Άλλους τους ανεβάζει κι άλλους...

Anonymous said...

πασπιτάκια κακά σας. οποιοσδήποτε ανεξάρτητος κατεβεί στις εκλογές της σχολής μπορεί να σας μαζέψει τα σώβρακα. άντε φλώροι

Anonymous said...

http://thessaloniki-traffic.blogspot.com
Τα πάντα για το κυκλοφοριακό χάλι της Θεσσαλονίκης

Anonymous said...

Hello guys,

Would you like to watch Spy Kids 4: All the Time in the World? It is not released yet but you can watch it already!

Click here to [url=http://watch-spykids4allthetimeintheworld-online.com/]watch Spy Kids 4 online free[/url]

Anonymous said...

absolutely free married dating http://loveepicentre.com/ computer dating sites
holland michigan dating [url=http://loveepicentre.com/testimonials/]norwegian dating services[/url] orlando and guyanese dating
dating service older woman younger men [url=http://loveepicentre.com]sil klusova dating[/url] dating fabrics [url=http://loveepicentre.com/user/muhammed/]muhammed[/url] dating app for droid